Thema Reizen
 Michelle 
 
Zhineng qigong in Portugal!
 
Een midweek 's ochtends zhineng qigong training en 2 middagen leuke excursies/wandelingen, de overige middagen heb je vrij of kun je aanvullende activiteiten boeken zoals surf/bodyboard, wandeling met natuurgids door het grootste kurkeikenbos van Portugal.
Het is volpension met gezonde maaltijden (in principe met vlees en vis, maar in overleg is vegetarisch/veganistisch eten ook mogelijk). Leuk om met een groep vrienden/vriendinnen te doen.
Je kunt er een bamboemassage bijboeken en/of een middag naar de thalasso, heerlijke warme waterstralen in een ontspannen omgeving aan het strand.
De training is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. De sierlijke, trage bewegingen en de herhalingen zorgen ervoor dat je diep ontspant en helemaal tot jezelf komt.
Boekingen vanaf 4 personen zijn mogelijk van mei t/m juni en van september t/m oktober, data in overleg.
 
De excursies die inclusief zijn: bezoek aan de kasteelstad Obidos, muurwandeling, struin door de pittoreske straatjes met leuke winkeltjes en de tweede excursie is een wandeling door Buddha Eden park, het grootste oosterse park van Europa.
 
Ben je geïnteresseerd en wil je meer info, vraag naar het dagprogramma, stuur een bericht naar info@quintajaponesa.com

De prijs per persoon voor een midweek is 595,00 euro, inclusief transfer van/naar vliegveld Lissabon, verblijf, volpension, zhineng qigong training in de ochtend en 2 excursies.